הבית במושב לימן

הבית במושב לימן

שיפוץ בית פרטי במושב לימן זהו בית שעוצב באווירת החול והים, בגוונים ניטרליים וחמים החלל העיקרי עבר שדרוג והשתנה מקצה לקצה תחילה, הורדנו קיר גבס שיצר בעבר חלוקה בין המטבח לסלון ויצרנו חלל מרווח ופתוח הרבה יותר המשקיף לבריכה בגינה עיצבנו את המטבח מחדש ותכננו לסלון מזנון משולב פינת עבודה נעימה וספרייה באורך 7 מטר, שמשמשת גם כפריט עיצובי בולט ומשמעותי בחלל וגם כפתרון אחסון

הבית במשכנות האומנים

הבית במשכנות האומנים

דירה מקבלן בקריית מוצקין שעיצבנו באווירה פריזאית לזוג לקוחות פנסיונרים שאוהב לבשל ולארח במטרה לשפר את התוכנית הראשונית שניתנה מהקבלן וליצור חללים מרווחים יותר שמנוצלים נכון, הזזנו כמה קירות, הרחבנו את שטחי המטבח, הסלון ואת חדר השינה, יצרנו פתרונות אחסון ותכננו פרטי נגרות ייחודיים שיתאימו במיוחד לקונספט האירופאי שבנינו עוד בתחילת התהליך וכך נוצרה הממלכה של ציפי ויוסי

פנטהאוס בנהריה

פנטהאוס בנהריה

פנטהאוס בקומה השמינית עם נוף לים שליווינו מתחילת הבנייה ועד הלבשת הבית בחרנו בגוונים בהירים וניטרליים ובחומרים גולמיים שיחמיאו לנוף המרהיב

בית פרטי בנהריה

בית פרטי בנהריה

מצהרון מוזנח לבית מגורים המיקוד בפרויקט הזה היה בעיקר על יצירת נגישות ללקוחה בכיסא גלגלים, הוספת ממ"ד וכמובן חידוש חזיתות ותחזוקה של המבנה הישן מאוד שנבנה בשנות ה-60. ייצרנו מטבח מרווח עם מעברים רחבים שיהיה נגיש ונוח, הגדלנו את החלונות להכניס מלא אור, שימרנו רהיטי וינטאג' נבחרים מהבית הקודם של הלקוחות, הוספנו פינת קמין חמימה, פרופילי אלומיניום בגוון תכלת צפחה לא סטנדרטי וזאת התוצאה! תמונות הלפני מצורפות בסוף ורק מדגישות את גודל השינוי!

החדר של ארי

החדר של ארי

חדר תינוק שעיצבנו בגוונים טבעיים וחמימים הקפדנו שבחדר תהיה אווירה שלווה ומרגיעה לארי הבייבי המתוק של אינרה

בית פרטי בקריית שמונה

בית פרטי בקריית שמונה

הצצה לפרויקט שמתקרב לסיומו- שילוב של בוהו שיק ורוקנרול

משרדי חברה במגדל עזריאלי-שרונה

משרדי חברה במגדל עזריאלי-שרונה

In progress...

פנטהאוז לדוגמא+עיצוב לובאים

פנטהאוז לדוגמא+עיצוב לובאים

In progress...

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon